OPENDEURDAGEN: Brugge, Oostende en Waarschoot uitzonderlijk OPEN OP ZONDAG 08.10

 

Bekijk hier onze acties & voorwaarden

 
opendeurdagen

Opendeurdagen

Sprongetje van blijdschap, want de opendeurweekends zijn er weer. Kom langs in Aartrijke, Poperinge en Veurne op 29 en 30 september en 1 oktober. Het weekend erna, op 6, 7 en 8 oktober ben je ook welkom in Brugge, Oostende en Waarschoot. Met tal van leuke acties. Ook open op zondag tijdens de opendeurdagen in de deelnemende winkels.

wafel

Foodtruck

Een wafel op een stokje? Of een drankje? Op zaterdag en zondag tijdens het opendeurweekend in de deelnemende winkels. Eén consumptie per betalende klant, zolang de voorraad strekt.

krassen

Krasse kortingsactie

Kras je korting. Per aankoopschijf van € 25 tijdens de opendeurdagen maak je kans op een korting van € 12,50 met onze kraslotjes. Enkel tijdens het opendeurweekend in de deelnemende winkels, zolang de voorraad strekt. Winnende loten zijn niet geldig tijdens soldenperiodes en niet cumuleerbaar met andere kortingen.

geschenk

Geschenk op vrijdag

Leuke verrassing, enkel op vrijdag tijdens het opendeurweekend in de deelnemende winkels. Eén geschenk per betalende klant, zolang de voorraad strekt.

snoepjes

Sweet surprise voor de kids

Een zoete verrassing voor de kids op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het opendeurweekend in de deelnemende winkels. Voor de kinderen van betalende klanten, zolang de voorraad strekt. 1 snoepzak per betalende klant.

shopper

SHOP. ENJOY. RE-USE.

Bescherm het milieu met je herbruikbare shopper! Breng hem mee bij je volgende aankoop en bescherm het milieu!

Gratis Someone fluo vestje

Gratis Someone fluo vestje

Veilig naar school met deze fluo vestjes! Bij aankoop vanaf €79,99 op het merk Someone. Zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties. In twee kleuren beschikbaar.

Gratis Garcia boxershort

Gratis Garcia boxershort


Bij aankoop van een Rocko jeansbroek van Garcia. Niet cumuleerbaar met andere acties. Zolang de voorraad strekt. Beschikbaar in meerdere maten.

familycard

A-Mode family cardMet deze kaart heb je recht op tal van exclusieve acties, kortingen en voordelen. Bekijk hier meer info en voorwaarden. 

stocard

Stocard

Ben jij geen fan van een dikke portefeuille en heb je altijd je gsm in de hand? Met de Stocard heb je altijd je A-Mode Family Card op zak!

cadeaubon

Een cadeaubon van A-Mode

Iets te vieren of gewoon zomaar? Met een cadeaubon van A-Mode scoor je sowieso. Onze cadeaubon is verkrijgbaar in alle A-Mode winkels en online! De persoon waarvoor je de cadeaubon koopt krijgt deze dan rechtstreeks in zijn mailbox.

Nieuwsbrief

A-MODE NEWSLETTER


Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwe collecties, events en acties!