Family Card

De A-Mode Family Card, die biedt niets dan voordelen!

Als lid van de A-Mode familie word je flink in de watten gelegd. Dankzij de A-Mode Family Card profiteer je van:


   •   Bij elke aankoop tot 10% directe korting* op je volgende aankoop
   •   Een fijn verjaardagsgeschenk voor het hele gezin. Vergeet niet alle gezinsleden te registreren op jouw A-Mode Family Card, zo krijgen ze hun verjaardagsgeschenk in hun mailbox**.
   •   Tal van exclusieve voordelen, speciale acties en kortingen
   •   Het laatste modenieuws op maat van jouw gezin

Kortom, met de A-Mode Family Card wordt shoppen leuker én voordeliger!


Nog geen A-Mode Family Card?

Vraag snel jouw exemplaar in de winkel. Heb je nog geen A-Mode Family Card? Geen nood! Na je eerste aankoop krijg je automatisch jouw A-Mode Family Card opgestuurd.

Naar jouw A-Mode winkel

 

*De bonuswaarde op de Family Card is niet cumuleerbaar met soldenartikelen en andere kortingsacties. De bonuswaarde is niet inwisselbaar in cash. De bonuswaarde op de A-Mode Family Card blijft 3 jaar geldig na je laatste aankoop. Na deze periode van 3 jaar, vervalt de waarde op je Family Card automatisch.

**Klanten met een Family Card kunnen zichzelf en hun gezinsleden registreren via onze website. Als je jarig bent, ontvang je dan via mail een leuk cadeautje van A-Mode in de vorm van een verjaardagsbon. Deze bon ter waarde van 10 euro korting kan gebruikt worden bij aankopen vanaf 50 euro. De verjaardagsbon is niet geldig op soldenartikelen en niet cumuleerbaar met andere kortingsacties. De verjaardagsbon kan niet gebruikt worden op aankoop van cadeaubonnen. De bon is persoonlijk en niet inwisselbaar voor cash.