Family Card

Na iedere aankoop bij A-Mode ontvang je een bonuswaarde – dekorting die je kan gebruiken voor je volgende aankoop – opbasis van je aangekochte artikelen. Deze waarde wordt in mindering gebracht bij je volgende aankoop. Niet geldig op solden- en koppelverkoopartikelen.
Met een Family Card profiteer je van diverse voordelen, acties en kortingen. Als trouwe klant word je beloond met een korting op je volgende aankoop. Deze korting wordt berekend op basis van je vorige aankoop in de winkel.
Je kan in elke winkel van A-Mode een Family Card aanvragen aan de kassa.
Je bonuswaarde blijft altijd geldig, behalve op solden- en koppelverkoopartikelen.
Je bonuswaarde is niet cumuleerbaar met andere acties en directe kortingen

Cadeaubon

In elke A-Mode winkel kan je een cadeaubon aankopen. Je kan zelf de waarde kiezen die je iemand cadeau wil doen.
Een cadeaubon van A-Mode is geldig tot 1 jaar na aankoop. De uiterste geldigheidsdatum vind je terug op de cadeaubon zelf.
Ja, de cadeaubon kan je in alle winkels van A-Mode gebruiken.
Neen, het resterende saldo krijg je in de vorm van een tegoedbon. De geldigheidsdatum blijft wel onveranderd.
Momenteel is het nog niet mogelijk om een cadeaubon online aan te kopen.
Ja, je kan altijd met een geldige cadeaubon betalen, ook tijdens de solden en andere acties. De cadeaubon is geldig tot 1 jaar na aankoop.

Ruilen

Je kan aangekochte artikelen ruilen binnen de 8 dagen na aankoop, mits de artikelen in originele staat zijn en een aangehecht prijslabel hebben. Je kan ervoor kiezen om artikelen te ruilen of de waarde om te zetten in een tegoedbon. Cash terugbetaling is niet mogelijk. Solden- en koppelverkoopartikelen worden niet omgeruild.
Een tegoedbon is 1 jaar geldig in alle vestigingen van A-Mode.
Je kan in alle winkels terecht om een artikel terug te brengen.

Reservaties

Bij een online reservatie kan je één of meerdere artikel(en) naar keuze voor jou aan de kant laten leggen in de gewenste maat. Je bent niet verplicht om deze aan te kopen.
Heb je een kledingstuk gezien op onze website, facebookpagina of in onze folder dat je wenst aan te kopen, reserveer dit dan online in de winkel van jouw keuze. Door je favoriete artikelen te reserveren, ben je zeker dat je gekozen kledij beschikbaar zal zijn in de gewenste maat tijdens je winkelbezoek. Bovendien kan je de reservatie passen alvorens aan te kopen, zodat je zeker bent van de maat.
JJe kan je reservatie in de A-Mode winkel van jouw keuze ophalen. Deze ligt voor jou klaar aan de paskamers. Breng je bevestigingsmail met reservatienummer mee, zodat onze collega’s je snel kunnen helpen. Een overzicht van onze winkels, hun adressen en openingsuren kan je hier terugvinden.
Je ontvangt een mail van zodra al je artikelen voor jou aan de kant liggen. Dit kan zeer snel gaan als alle artikelen in de gewenste maat reeds op voorraad zijn in de winkel. Indien een deel van de reservatie vanuit een andere winkel komt, kan dit enkele dagen duren. Binnen de 5 werkdagen ligt jouw reservatie klaar.
Je reservatie blijft geldig 5 dagen na het versturen van onze mail dat de reservatie klaar ligt in het gekozen winkelpunt. Daarna wordt de reservatie automatisch geannuleerd en zijn deze artikelen opnieuw beschikbaar in de winkel voor al onze klanten.
Bij een online reservatie kan je de artikelen eerst passen alvorens aan te kopen. Zo ben je zeker van de gewenste maat. Het artikel ligt voor jou aan de kant, zodat je zeker bent dat het beschikbaar is in de winkel naar keuze.
Je reservatie is volledig gratis. Aan de kassa reken je de gewenste artikelen af.
Bij het afrekenen aan de kassa wordt de bonuswaarde op je Family Card verrekend. Je bonuswaarde kan je hier raadplegen.
Je kan maximaal 10 artikelen reserveren.
Mocht je toch een reservatie wensen te annuleren, kan je best ons op de hoogte brengen via het contactformulier op de website. Zo kunnen wij de artikelen terug in de winkel leggen.
Aan de kassa betaal je de prijs van het artikel op het moment van de reservatie. Zo kan je ook online genieten van speciale acties en kortingen.