Ladies night op 19 september!

Op donderdag 19 september zijn alle A-Mode winkels uitzonderlijk open van 19u tot 21u! Met leuke stands van onder andere Mylène, Tupperware, Marcus Spurway, Thermomix en Victoria juwelen - aanbod van standhouders varieert per winkel. Elke betalende klant krijgt een leuke goodiebag zolang de voorraad strekt. Bovendien krijg je 10% directe korting op de gehele collectie. Korting enkel geldig tijdens het event in de winkel. Niet cumuleerbaar met de Family Card, andere acties of aankoop van cadeaubonnen. Korting niet van toepassing in de webshop. 

gratis someone fleece

Het is misschien zomer, maar een fleece dekentje komt altijd van pas! Bij A-Mode krijg je dit prachtig exemplaartje gratis bij een aankoop vanaf € 79,95 uit onze Someone-collectie. 1 per klant, zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen.

gratis a-mode rugzakje!

Een gezonde geest in een gezond lichaam… ook voor onze kleuters en scholieren. Bij aankoop van minimum € 50 uit de nieuwe kidscollectie ontvang je nu een gratis turnzakje van A-Mode. Actie geldig vanaf 14 augustus. Niet cumuleerbaar met andere acties en verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 1 per klant.

SHOP. ENJOY. RE-USE

Bescherm het milieu met je herbruikbare shopper! Vanaf nu gratis bij aankoop vanaf € 50, vraag ernaar aan de kassa. Zolang de voorraad strekt en 1 per klant. Breng hem mee bij je volgende aankoop en bescherm het milieu! 

Cadeaubon

Iets te vieren of gewoon zomaar? Met een cadeaubon van A-Mode scoor je sowieso.

A-Mode newsletter

Schrijf je in onderaan onze website om als eerste op de hoogte te zijn van onze collecties, leuke evenementen en speciale acties.

a-mode family card

Met deze kaart heb je recht op tal van exclusieve acties, kortingen en voordelen.

stocard

Ben jij geen fan van een dikke portefeuille en heb je altijd je gsm in de hand? Met de Stocard heb je altijd je A-Mode Family Card op zak!